Formulier

Leerlingbezoekdagen | 27, 28, 29 oktober 2021

Om een goede schoolkeuze te kunnen maken is het belangrijk dat een opleiding bij je past. Bij de Leerlingbezoekdagen geven we 4e-jaars vmbo-leerlingen uit de regio de mogelijkheid een dagdeel mee te lopen bij de mogelijke vervolgopleiding. Zo krijg je een beter beeld  van de opleiding.

De Leerlingbezoekdagen is een samenwerkingsverband van mbo- en vo-instellingen uit de regio’s West-Friesland, Noord-Kennemerland, Kop van Noord-Holland en Zaanstreek/Waterland en heeft als doel goed oriënteren en voorkomen van vroegtijdig schoolverlaten. Mediacollege Amsterdam geeft aansluitend ook leerlingen van scholen die niet aangesloten zijn bij de Leerlingbezoekdagen de gelegenheid om langs te komen.

Na aanmelding ontvang je via de mail een ticket dat je bij de ingang laat zien. 

Aanmelden kan t/m 25 oktober. NB. Het kan zijn dat de sessie van een opleiding vol zit, in dat geval is aanmelden niet meer mogelijk (bijv bij Filmacteur).

 

We hebben 14 opleidingen die over verschillende locaties, dagen en tijdstippen leerlingen ontvangen. Wanneer je jouw opleiding aanklikt, verschijnt dag en tijdstip. Noteer dus goed welke informatie voor jou belangrijk is. Zo sta je straks niet voor niks voor de deur!

Meld je aan!

Toestemming
Waarom hebben we je gegevens nodig? We verzenden informatie in relatie tot de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. De gegevens worden bewaard tot 1 augustus 2022. Je emailadres gebruiken we ook om je een toegangscode voor de activiteit te sturen. Voor meer informatie lees hier de privacyverklaring van Mediacollege Amsterdam. NB. Jonger dan 16 jaar? Dan is het noodzakelijk dat je ouder of verzorger toestemming geeft. Heb je hier vragen over, mail ons dan via digitaltalks@ma-web.nl, dan komen we daar persoonlijk op terug.