Formulier

Mediacollege Amsterdam | Workshops & Meeloopdagen

LET OP! Deze activiteit is voor toekomstige MBO-studenten! Om een goede studiekeuze te kunnen maken is het belangrijk dat een opleiding past bij wat jij wilt leren en doen. Via Workshops & Meeloopdagen geven we je de mogelijkheid een dagdeel mee te lopen bij de opleiding van jouw interesse. 

Geef hieronder aan bij welke opleiding je graag mee wilt lopen. Selecteer de dag en het tijdstip van jouw keuze. Staat jouw opleiding er niet tussen? Dan heeft deze opleiding geen aanbod voor workshops of meeloopdagen meer. 

 

  

Toestemming
Waarom hebben we je gegevens nodig? We verzenden informatie in relatie tot de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. De gegevens worden bewaard tot 1 augustus 2024. Je emailadres gebruiken we ook om je een toegangscode voor de activiteit te sturen. Voor meer informatie lees hier de privacyverklaring van Mediacollege Amsterdam. NB. Jonger dan 16 jaar? Dan is het noodzakelijk dat je ouder of verzorger toestemming geeft. Heb je hier vragen over, mail ons dan via mbo@ma-web.nl, dan komen we daar persoonlijk op terug.