Formulier

Open dag #2 | mbo | Woensdag 26 januari 2022

Ben je creatief en ben je altijd bezig met ideeën uitwerken? Dan voel je je bij ons vast thuis. Dat kunnen wij natuurlijk wel roepen, maar we snappen dat je het zelf wilt ervaren.

Een Open Dag bij het Mediacollege is altijd feest! Meld je aan en proef de sfeer op onze creatieve vakschool. We hebben 14 mbo-opleidingen voor tech en de creatieve industrie. Studenten die vorig jaar net als jij nog hun studiekeuze moesten maken, geven nu tijdens de Open Dag demonstraties en zijn er voor jouw vragen. Ontmoet studenten en docenten, volg workshops en kom kijken bij de live opnames van een talkshow in onze opnamestudio. 

Geef aan in welk tijdsblok je graag komt. Na aanmelding ontvang je via de mail een ticket dat je bij de ingang laat zien. Met jouw aanmelding mag je 1 persoon meenemen.

Meld je aan!

In welke opleiding(en) heb je interesse?

 

Toestemming
Waarom hebben we je gegevens nodig? We verzenden informatie in relatie tot de opleiding(en) waarin je geïnteresseerd bent. De gegevens worden bewaard tot 1 augustus 2022. Je emailadres gebruiken we ook om je een toegangscode voor de activiteit te sturen. Voor meer informatie lees hier de privacyverklaring van Mediacollege Amsterdam. NB. Jonger dan 16 jaar? Dan is het noodzakelijk dat je ouder of verzorger toestemming geeft. Heb je hier vragen over, mail ons dan via mbo@ma-web.nl, dan komen we daar persoonlijk op terug.