Formulier

Open dag | Vmbo 26 januari 2022

Onze Open Dag vmbo op 26 januari vindt online plaats. We doen er alles aan om je tijdens jouw ontdekkingstocht evengoed de sfeer te presenteren van onze kleine, gezellige school op de Dintelstraat. Meld je aan en ontvang de link naar de Online Open Dag op het tijdsblok van jouw keuze.

Je bent welkom op een tijdsblok tussen 15:00 - 21:00 uur. Je doet veel kennis op en ook online zorgen we dat je al lekker creatief bezig kunt zijn. Je komt te weten wat voor vakken je krijgt, hoe de lessen in elkaar zitten, wat je allemaal leert en hoe je daarbij begeleid wordt.

Wat kun je verwachten?
We beginnen met een kennismaking en daarna maken we kleine klasjes die verdeeld worden over verschillende groepen voor een actieve online les. Tussendoor laten we je een leuke video zien en na afloop is er ruimte voor vragen. In de mail ontvang je een bevestiging van je registratie, daarin staat meer informatie over het ophalen van een pakketje die je nodig hebt bij de les. Houd je mailbox in de gaten!

Geef aan welk tijdsblok je voorkeur heeft. Na aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt inloggen op het tijdsblok van jouw keuze. Zorg ervoor dat je 5 of 10 minuten voor aanvang klaar zit en ingelogd bent. Ouders/verzorgers kunnen uiteraard ook meekijken!
 

Meld je aan!


 

Toestemming
Waarom hebben we je gegevens nodig? We verzenden informatie in relatie tot het vmbo van Mediacollege Amsterdam. De gegevens worden bewaard tot 1 augustus 2022. Je emailadres gebruiken we ook om je een toegangscode voor de activiteit te sturen. Voor meer informatie lees hier de privacyverklaring van Mediacollege Amsterdam. NB. Jonger dan 16 jaar? Dan is het noodzakelijk dat je ouder of verzorger toestemming geeft. Heb je hier vragen over, mail ons dan via vmbo@ma-web.nl, dan komen we daar persoonlijk op terug.